24/5I helgen har jag myst med bebis och myst med Erik! Jag har helt enkelt haft en väldigt mysig och lugn helg som nu avslutas med lite plugg. Ska börja lägga fram lite kläder och börja tagga till för på fredag åker jag till Summerburst i Göteborg med bästa tjejerna! 

10/5


Hade en toppenkväll hos Hanna igår. Grattis igen Honey!! Idag är jag lite seg så idag blir det filmtittande och städning av mitt rum. En mysdag. 

7/5

 
Idag är jag inte lika glad som jag var på bilden ovan. Ligger hemma med feber och halsont, blir att vila idag och imorgon för på lördag ska jag fira Hanna som blir 18! 

PARIS

 
En bilbomb från underbara Paris, hoppas jag kan åka tillbaka hit någon gång!

6/5
Hemkommen från fina Paris! Haft det väldigt bra, jag återkommer med fler bilder någon annan dag.

3/5
Ligger på gräset i stugan. Såå härligt väder idag! Hoppas på bra väder i Paris men just nu ser det ut som det ska regna.. 

2/5

 
Idag har jag varit i Kristianstad med mamma. Nöjd över det jag fick med mig hem. På måndag åker jag till Paris med min klass så imorgon blir det packning här hemma.

1/5Ikväll har jag bakat lite, jag gjorde en kladdkaka med dumle. Den blev väldigt god men tog ut den lite för tidigt..

VandringFör en vecka sedan var vi ute på en vandring med vår klass i tre dagar, det gick väl sådär dag två och tre när alla mådde dåligt och hade ont någonstans, haha.. Men första dagen var iallafall rolig och trevlig! Hoppas ni får en bra helg! 


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria