24/1Idag är det molnigt och blåsigt så vi ska ta oss in till byn för att gå i lite butiker och hitta någon mysig restaurang. 

22/1Några bilder från havet! Vi har det bra!

UteduschPå baksidan av vårt hotellrum har vi vår egna lilla utedusch. Så himla mysigt, det är som en liten djungel man går ner till.

21/1Hej säger jag från ett varmt Holbox. Det är så fint och mysigt här! Just nu ligger jag i en solstol på stranden, klockan är lite efter 3 här, vi ligger 7 timmar före tiden i Sverige. Jag hoppas ni har det bra hemma!

Holbox

 
Ikväll blir det en lugn fredag hemma, jag ska fixa lite med min packning inför Mexico. Måste rensa bort väldigt mycket av det jag har lagt fram, måste ju ha lite plats kvar till shopping också ;-) Har skrivit om vår resa till Mexico HÄR med lite fler bilder! Nu börjar det närma sig ♥

15/1Hejsan svejsan, hoppas allt är bra med er. Min bildbrist fortsätter, men hoppas på massor av nya bilder efter Mexico! Imorgon går jag kort dag i skolan och sedan ska jag fredagsfika med några kompisar! Erik ligger hemma i feber, stackarn, men jag hoppas verkligen att han blir frisk så vi kan ses på lördag, tycker verkligen inte om att sova utan honom så jag måste passa på så mycket som möjligt innan jag åker!

Glada

Lite mycket bröllopsbilder just nu, men har inga andra att visa så detta får duga. Imorgon ska jag på bio med min fina pojkvän, vi ska se Taken 3 och sedan sover han hos mig. 

12/1

 
 
 
 
Lite fler bilder från i lördags! 
 

Bröllop

 
 
 
Några bilder från igår då min kusin Roger gifte sig. Det var ett litet mysigt bröllop med bara deras närmaste inom släkten och jag fick vara deras tärna. En supermysig dag och kväll! Grattis igen! ♥
 

En bra dagIgår var det en bra dag! Var hemma hos Bippa och Malin i några timmar på dagen och nästan direkt när jag kommit hem så kom Clara hem till mig. Vi åt fisksoppa och sedan kröp vi upp i sängen med ett glas vin och oliver och lyssnade gamla låtar och kollade massa gamla videos och bilder, skrattade så jag höll på att dö. Fler av sånna kvällar tack! Nu kommer snart Erik hit, vi ska ha ostbricka med grönsaker och dipp, mysigt! 

3/1Hej, och god fortsättning! 
Firade in det nya året hemma hos Eriks moster tillsammans med Erik och hans släkt, hade en väldigt bra kväll! De senaste dagarna har jag gjort nya naglar hos Sanna och varit på stan för att leta efter ett par skor, men hittade inga så fick tyvärr beställa från nätet istället, tycker det är så svårt att beställa skor över nätet men får hoppas att de passar för jag måste kunna ha dem nästa helg, mer om det en annan dag, hoppas ni får en bra lördag!


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria