Min födelsedagI måndags var det min födelsedag. Hade en superbra dag och på kvällen kom en del av min släkt hit och firade mig. Erik var såklart med på kalaset och jag fick massor av fina saker av allihopa. Även Malin och Victor kom som en överraskning från Halmstad, blev så glad! Hanna och Clara firade mig i onsdags genom att bjuda på middag på Brasseriet och ge mig fina paket! Min vecka har som sagt varit väldigt bra hittills! 

MalmöVar som sagt i Malmö i helgen med mamma, pappa och Erik. Vi bodde på hotell, shoppade och åt gott, huuuur mysigt som helst! 

PluggTvå inlämningar och skriva instuderingsfrågor till ett prov, då behövs det en god smoothie. 

19/2Idag ska jag plugga, städa, duscha Molle och packa. Imorgon åker jag, Erik, mamma och pappa till Malmö och bor på hotell! 

Hörlurar

 
Ännu en sak som står på min önskelista! Sjukt snygga hörlurar. Igår hade jag en mysig dag med Erik, vi vaknade hemma hos honom och avslutade kvällen hemma hos mig med ett bubbelbad och Vampire Diaries. 

16/2Två bilder från i lördags, jag firade som sagt alla hjärtans dag med Hanna och Clara! Jag bjöd på lite olika saker att äta och dricka. Överraskade dem även med en tequila jag köpte i Mexico, kvällen blev väldigt bra och rolig! 

JANE KØNIG

 
Dessa fina smycken från Jane Koenig står högst upp på min önskelista! ♥ Vet dock inte om jag vill ha ett halsband eller armband, allt är så himla fint.
 
 
 
 
 

DrömmerHade inte varit helt fel att ligga där istället för hemma i soffan med halsont!

Villas Flamingos

 
Några bilder från vårt hotel Villas Flamingos på Holbox ♥

Fredagen den 13Fredag och loooov! Så himla skönt även om jag har lite plugg att göra under lovet. Imorgon kommer förhoppningsvis Clara och Hanna till mig. Vi ska ha lite mys eftersom det är alla hjärtans-dag så idag måste jag städa här hemma och handla till det jag ska bjuda dem på imorgon! Hoppas ni får en bra helg och en mysig alla hjärtans-dag!

Hemma

 
 
Nu är vi hemma efter en helt underbar resa! Har kollat igenom alla bilder nu och blir typ helt ledsen inombords, det har gått alldeles för fort. Har längtat och sett fram emot denna resan så länge och nu är det redan över. Vill tillbaka! 
 
 


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria