Amerikanska pannkakorIgår hade vi studiedag så då blev det lyxfrukost!

TisdagVarit en lugn dag, ska på yoga lite senare. Imorgon har jag en kort skoldag sedan ska jag till tandläkaren och på kvällen ska jag till skolan igen då vi ska ha öppet hus, förhoppningsvis somnar jag med Erik och sover ut tillsammans på torsdagen då vi har studiedag! 

Söndag

 
Idag blir det plugg hela dagen, matteprov imorgon och två inlämningar. Ska ta en paus lite senare och åka till nytorpet och gå en runda med familjen. Ha en bra söndag!

En bra start

 

Fönster

 
Har nyputsade fönster och det fick mig att leta inspiration på pinterest om hur jag vill ha det i mina fönster, är inte nöjd med hur jag har det just nu. Jag vill ha fina lampor, massor av tända ljus och någon växt men vill samtidigt inte ha saker på hela fönsterbrädan, utan vill ha det ganska tomt på ena sidan. Snart är det ju dax att ta fram adventsljusstake också!

Hunger Games

 
 
Ikväll ska jag på bio och kolla på "The Hunger Games - Mockingjay" Efter det ska jag hem och då kommer även Erik till mig och sover hos mig inatt. Nu måste jag skynda mig lite, för ska städa, plugga och göra mig iordning innan jag ska till bion. Ha det bra!

9/11Nu är helgen över och imorgon börjar det om igen.. Det enda som är possitivt är att det är yoga i veckan och jag längtar faktiskt efter det. Känner att jag behöver ta lite nya bilder, men det får bli någon annan dag! Hoppas ni har haft en bra helg! 

Fars dagGrattis bästa pappa.

Yoga

 
Kom hem för en stund sen, varit på yoga med Lisa i en och en halv timme. Skönt! Bäddat ner mig i sängen nu och ska kolla lite oth innan paradise hotel börjar. 

5/11

 
Satt och kollade gamla bilder tillsammans med Clara innan idag. Dessa är från när vi gick i åttan och nian. Det är så himla kul att sitta och skratta åt massa gamla minnen. 

Tisdag

 
Haft utvecklingssamtal och nu ska jag snart på yoga med Elin. Har sovit med Erik flera dagar i sträck så ikväll blir det lite ensamt. Hoppas ni fått en bra start på veckan ♥


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria