En toppendag

Igår åkte jag iväg med mamma, min moster och Malins mamma för att hälsa på Malin och Victor i Halmstad, hade en jättemysig dag!

Mors dag

Fredagen spenderade jag i stugan med min familj. På lördagen åkte jag hem till Erik, vi lagade mat och hade myskväll! Nu är jag i stugan igen för att fira mors dag ♥

Hotellektion på villa utsikten

 

Onsdag

Idag gick vi en ganska kort dag i skolan, efter det gick vi till briggen och fikade för Sanna fyller år idag, grattis igen ♥ Nu ska jag städa här hemma. Ikväll blir det nog att krypa ner i sängen tidigt med en film, är så trött idag.

Somrigt

 
Ett mellanmål jag åt efter skolan. Om ungefär en timme kommer mamma och pappa hem från ikea, då ska vi kolla på biggest loser.

Varma mackor

Kvällsmat.

20 maj

Slutade runt två, fikade en stund på Villa utsikten och gick sedan hem. Mamma och pappa är på ikea så ikväll är det bara jag och Molle hemma. 
 

Ikväll har vi ätit gott

 

Vill ha

Klänning från Nelly, skor från Nelly och H&M! 

Lördag

Idag har jag och pappa varit ute i stugan i det fina vädret! Lite senare ska jag hem till Erik och ha myskväll. 

Fredagkväll

Idag har jag legat ute i solen med Hanna och Clara i flera timmar. De gick för en stund sedan och då körde jag och pappa och köpte kvällsmat, thaimat! Nu ska vi kolla lite tv och bara ta det lugnt, ska kanske träffa Hanna och Clara en stund till sen! 

Villa utsikten

 
Tog en fika i solen tillsammans med Hanna och Clara på tema-lektionen när vi hade lektion på villa utsikten! MYS

Måndag

Har varit ute en runda med mamma och gått pw runt boön, efter det gjorde vi en smoothie och nu ska jag hoppa in i duschen. Måste hinna att städa och packa upp min resväska innan Erik kommer, har saknat honom under helgen! ♥

Hemma

Hotellfrukost ♥  Nu är vi hemma igen i lilla Karlshamn. Ska bädda ner mig i soffan med mamma och kolla film. Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, så skönt.

PRISCILLA

Musikalen var riktigt bra!! 

Stockholm

Några bilder från igårkväll och idag. Idag har vi shoppat och nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet för att göra oss iordning, snart ska vi iväg och äta och sedan kolla musikal! 

Grattis Honey!

Nu säger vi grattis till Hanna som fyller 17, hoppas du får en bra dag! ♥

Tacos

 
Igår gjorde jag och älskling tacos, sen bäddade vi ner oss i sängen och kollade film och åt chokladpudding. Imorse åkte jag till Stockholm med mamma och pappa så just nu är vi på hotellrummet, vi ska vara här över hela helgen och ta det lugnt!

Winter garden

Nu ska jag läsa några sidor i en bok som jag har som läxa i engelska och kolla ett avsnitt av Paradise Hotel Norge!

Briggen

Sista lektionen i skolan hade vi eget arbete på briggen, så då passade vi på att gotta oss.

Senaste köpet

 

Söndag

 
Började dagen med en promenad med Moltas och pappa, när vi kom hem åt vi kvarg med frukt och bär. Idag ska jag städa och hjälpa mamma färga håret, hoppas jag får somna jämte älskling ikväll. Ni får ha en fin söndag ♥

Lördagsgott

 

Karlskrona

 
Igår var jag i Karlskrona med mamma, fick bland annat med mig dessa hem! 


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria