Kalas och mys

Eftersom jag jobbat hela veckan har jag inte träffat Erik, så det var såå mysigt att träffas igår. Det var kalas för söta Engla och senare på kvällen kröp vi ner och såg film! 

En fin kväll

 
 
Efter allt dåligt väder idag så blev det ändå en väldigt fin kväll! Ska hoppa in i duschen och sedan kolla lite tv innan jag går och lägger mig. I morgon är sista jobbadagen för denna veckan. 
 
 
 

Torsdag

Har precis varit och ätit lunch på briggen med Hannah, nu ska vi fortsätta jobba!

Vägga rökeri

Lunchar med pappa, Hannah och Bertil på Vägga rökeri idag.

Jobb

Min lilla skitgris. Idag har jag jobbat mellan 8-16, det var inte lätt att gå upp så tidigt efter att ha varit ledig ett tag. Kommer antagligen somna ganska tidigt ikväll. Hoppas er måndag varit bra!

Söndag

 
Haft en lugn och skön dag i stugan, för någon timme sen var jag och pappa ute och gick en runda, nu har jag duschat och ska snart krypa ner i sängen för att kolla lite serier. Imorgon ska jag upp tidigt.

Midsommar

Igår firade jag midsommar med massor av tjejer. Det var jättetrevligt! ♥ Gick hem senare på kvällen och somnade med älsklingen.

Stugan

Ska snart göra mig iordning och ta mig in till stan med mamma, ska köpa blommor till krans, kolla lite kläder och äta lunch. Ikväll ska jag sova i stan med älskling och imorgon ska jag fira midsommar med massor av fina tjejkompisar, ska bli så kul!

Torsdag

Igår på dagen var jag hos Erik, jag åkte ut till stugan med pappa vid fem och senare på kvällen kom Roger, Malin, Victor och Guran ut till oss!

Fredag 13

Idag har jag gått på stan, ska ut till stugan ikväll och hoppas på fint väder imorgon så man kan sola lite.

Grattis Emmy

Igår firade jag fina Emmy, som tog studenten! Somnade sedan framför en film med mamma.

Sommarlov

Nu har jag äntligen sommarlov! Sov hos Erik inatt, vi tog bussen in till stan imorse och sen dess har jag varit hemma. Vid ett ska jag ner till stan och äta thai med några tjejer från klassen.

10 Juni

 
Ätit på glassbåten.
 
 
Myst ute i stugan.
 
Varit hos Erik, solat och ätit gott. Juni har börjat bra!

Torsdag

En lugn dag i skolan! Känner mig inte så bra så ikväll blir det en lugn kväll. 

Måndag igen

1. Söndagsfrukost ute med älskling. 2. Påväg ut för en PW med pappa. 3. Mellanmål med Hanna inför sista oth-avsnittet, vilket var en besvikelse :( 4. Jag idag. 

Bakat

 
 
 


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria