31/7

 

Tillbehör

Två till bilder från när Hedén var här.

I söndags

 
I söndags hade vi familjen Hedén på besök. På dagen hängde vi nere på bryggan och drack kaffe och åt paj, senare på kvällen flyttade vi ner borden på bryggan så vi kunde äta kvällsmaten där. Vi åt grillat med massa goda tillbehör. Jättemysig kväll ♥

Brygghäng


Igårkväll blev det mys på bryggan.

27/7

I fredags träffade jag Erik, äntligen ♥ Vi började att åka en runda med båten tillsammans med pappa, Simon och Engla. Senare på kvällen kröp vi ner i sängen ute i min lilla stuga och kollade film. 

Frukost

Var även ute med båten en runda igår

 

Mysiga Matvik


Tog en pw med pappa och Molle i det fina vädret ikväll, efter det tog jag en dusch, drack en kopp te och nu ska jag bädda ner mig i sängen. Imorgon blir sista jobbdagen för denna veckan pågrund av att det inte är så mycket att göra just nu, ska hoppa in två dagar och jobba längre fram istället när det blir mer att göra. 

Smoothie

Från igår.  Sitter just nu på jobbet och har fikapaus, idag ska jag äta lunch med mamma och efter jag slutat vid 4 ska jag ut till stugan.

Grillat

Mysig kväll.

21/07

Måste verkligen in med lister. Slutar om en timme, då blir det raka vägen hem ♥

Jobbvecka

Sista veckan med jobb! Efter jobbet ska jag ta vara på den sista solen av dagen ute i stugan.

Östersjöfestivalen


I onsdags var jag först hemma hos Hanna med några tjejer, sedan stack vi till torget och kollade nause. Igår var jag på stan med Clara och åt en efterlängtad smålandsrulle! Vid fem började vi förfesta hos mig med några tjejer, sedan var det fest hos Annie och sedan ut på stan. Fick även somna med min älskling! 

15/07


Idag har jag som sagt varit i Kristianstad och shoppat lite, fick bland annat hem ett par väldigt fina skor som jag kanske kan visa någon dag. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon börjar östersjö, hoppas det kommer att bli fyra roliga dagar! 

Måndagshäng

 
Inatt sov jag hos Erik, lika mysigt och trevligt som vanligt. Jag åkte hem vid två-tiden och är nu i stugan. Imorgon ska jag troligen till Kristianstad med Malin och Bippa. Onsdagen bjuder på lunch med Hanna, Elna och mamma och kvällen kommer troligtvis spenderas med Hanna och Clara.

DetaljerLilla stugan

 
Ska fortfarande in med lister, byrå, sängbord, mörkläggningsgardiner (därav handduken för fönstret haha), lampor m.m, men än sålänge är jag riktigt nöjd och trivs jättebra med att vara här ute. Sov första natten där inatt med älsklingen och det var så mysigt, ny favoritplats helt klart ♥

Stockholm

Hade det jättebra i Stockholm, fint väder var det också!
 
 

12 Juli

Jobbat måndag, tisdag och fredag. Onsdag och Torsdag var jag i Stockholm med Hannah, Bertil och pappa. Igårkväll kom Erik till mig, vi grillade och på kvällen kröp vi in i min stuga som nu börjar bli klar och kollade film, visar fler bilder från både Stockholm och på stugan sen! Ha en bra lördag!

Lördag - Söndag

 I lördags hade vi grillkväll och åkte runt lite i skärgården med Roger, Malin och Viktor
 Igår målade mamma och jag klart stugan och solade. 
 Efter jobbet ska jag antingen ta en fika med Hanna om hon kan, annars ska jag till stan och köpa hårfärg och hem till huset för att packa ner lite saker som jag  behöver få med mig ut till stugan.

Ledig vecka

Igår var jag med hemma hos Eriks moster på grillkväll. Där hemma fanns en väldigt söt liten valp att gosa med, Nemo. Denna lediga veckan har jag varit på IKEA, shoppat i Kristianstad, solat, läst och sovit hos Erik. På måndag ska jag jobba igen. 


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria