Förändring eller inte

Vet inte vad jag ska göra med mitt hår nu till våren, vill vara ganska mörk i botten men det är så jobbigt på sommaren då det bleks hela tiden. Ska till frisören på sportlovet, så har fram tills dess att bestämma mig.

Myskväll med Alicia

I lördags hade jag myskväll med Alicia, vi kollade på massa avsnitt från one tree hill och åt massa godis. Perfekt kväll!

Clajsen

Igår slutade jag klockan tolv och då gick jag hem med Clara och åt lunch tillsammans. Efter några timmar kom även älskling och sen sov han hos mig. 

Ta mig härifrån

Bild från Aruba. Ta mig dit snälla. Jag har legat hemma i TVÅ dagar och jag är redan så trött på det. Helt ensam ligger jag och glor in i en dator! Vilken kass dag. Nu ska jag se några mer avsnitt av One tree hill.
 
 

Bästa

 

Från i lördags

I lördags var Clara hemma hos mig och åt. Senare på kvällen gick vi och träffade Hanna och Johanna och var hemma hos Johanna till sent. Jag kom hem klockan två och höll mig vaken till fyra då älskling kom och sov hos mig. Idag är jag hemma från skolan. Vaknade fyra inatt och kunde inte sova, mådde så himla illa. Men nu känner jag mig bättre! 

Snösnösnö

Några bilder från idag på morgonen. Nu ligger jag i sängen och ska se ett avsnitt av one tree hill och senare kommer Clara hit och äter. Ikväll ska jag förhoppningsvis hitta på något med Clara, Hanna och Johanna. 

Fredag!!

Åkte skridskor på idrotten idag! Har precis kommit hem från stan, har varit och fikat med Hanna, Johanna och Clara. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväll ska jag hem till Erik och sova där. Hoppas ni får en fin helg! 

Gofika

Pappa hämtade mig hos Erik och körde hem mig till Hanna där hon bjöd mig och Clara på kaffe och chokladmuffins som hon hade gjort själv, supergoda! 

Helg

Har börjat göra smoothie nästan hela tiden, så himla gott! Nu har två dagar i skolan gått. Skönt med helg igen, även dessa två lediga dagarna kommer bli lugna och sköna. Igår var jag hemma hos Erik och sov sedan hos honom, vi låg kvar i sängen till klockan tre idag. Hoppas ni får en bra helg!

Almanacka

Idag kom dessa två hem till mig, jag beställer varje år en almanacka som jag har på mitt rum och en till familjen som vi har i köket! 

De senaste dagarna

De senaste dagarna har jag varit i Karlskrona med mamma, gått på bio och sovit med älskling och igår var vi hos familjen Hedén och åt massa god mat! 

Fredag

Idag var första gången jag gick utanför dörren sen nyår. Har bara legat hemma med Erik i sängen och sovit och pratat. På kvällen har vi dock förflyttat oss ner i soffan och kollat film med mamma och pappa innan vi gått upp och lagt oss i sängen igen. Låter tråkigt, men gud vad skönt och mysigt det har varit!

2014

Hade väldigt höga förhoppningar på nyår, dels för att jag inte festat på länge och därför inte träffat alla kompisar som jag brukar festa med! Jag var på en bra fest med massa bra folk men hela kvällen levde inte upp till mina förväntningar, det blir väl så ibland! Nu är det iallafall nytt år och får hoppas att det blir bra. Hoppas ni har haft det bra!


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria