17 år

Några av alla fina saker jag fått idag, tack mamma, pappa, pojkvän och bästavän! Vaknade upp med frukost på sängen och sång med min älskling bredvid mig. 

en riktig mysdag

Riktigt dåliga mobilbilder men det får duga. Igår hade jag och Erik en riktig mysdag. På dagen var vi i Kristianstad med mamma och pappa och åt lunch. På kvällen badade vi en stund innan vi kröp ner under täcket i soffan, kollade på en film och åt ostbricka och grönsaker med dipp. Har så mysigt med honom ♥

Sportlov

 
Har varit med Erik varje dag och även sovit med honom 8 nätter i rad, bästa som finns! Ikväll är jag dock hemma med pappa och tar det lugnt och imon ska jag träffa fina Clara på stan! 
 
 

Mysdress

I helgen köpte jag en mysdress på rean! Riktigt ful, känner mig som en bebis i sparkdräkt. Men har levt i den hela helgen, så himla skön. 

Min helg

Spenderade fredagen hemma hos Clara och sov hos henne. Bjuder på två äckelbilder. Snigeln hittade vi i salladen som vi skulle äta och den andra bilden är på mig och Clajsen när vi hade egengjord ansiktsmask i ansiktet som bestod av mosad banan, honung och havregryn, luktade banan i hela huset. På lördagkvällen åkte jag hem till Erik och hade myskväll. 

Vill bli frisk

Nu har jag legat hemma i flera dagar igen, känns som jag aldrig blir helt frisk. Imorse vaknade jag upp jämte min fina, han gick till skolan vid åtta och jag låg kvar i sängen i någon timme. Om de blir som planerat så ska jag till skolan imorgon.


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria