drömmer mig bort

Ikväll tar jag en lugn kväll hemma utan att göra någonting. Sitter och kollar igenom bilder sen sommaren och drömmer mig tillbaka. Hoppas ni har en mer fartfull torsdag!

onsdag

Idag har jag fikat med Hanna och Sanna, varit hemma hos Alicia och nu är jag hos Erik igen. Ska sova här inatt också. 

happy

 

iphone 5s

förlåt förlåt förlåt att jag inte skrivit här, vet inte riktigt vart jag hållit hus. Igår var det en storm här så det var strömavbrott i flera timmar. Just nu sitter jag hos Erik, ska sova här inatt. 
Igår blev även denna skönheten min, iPhone 5s. Ha det bra så länge!

söndag

En bild jag hittade på Hannas dator från en fest.
Fest igår som jag var en stund på. Gick hem vid tolv och lade mig men gick sedan upp igen en halvimme efter och gick för att möta Hanna och Sanna, vi gick hem till Sanna ett tag och kollade lite tv sedan gick jag och Hanna hem till Hanna vid två och lagade mat och kollade film sedan somnade vi och sov till halv två idag, hur skönt som helst. Vi ligger fortfarande i sängen men ska snart ta oss ut på en promenad! 
 

keep calm

Liter bilder från igår då jag hade lite mys med familjen innan jag träffade Hanna och Clara, vi kollade lite på idol innan Simon och Sean kom och hämtade oss och så åkte vi till donken en runda. Vid tio åkte jag hem till Erik och sov där.

höstlov

Nu har jag höstlov! Ikväll ska jag ha idolmys här hemma med Clara och Hanna och sen åker jag kanske hem och sover hos Erik. 
 

torsdagsmys

 

dagens lunch

Bulgursallad med halloumiost.

hemma

Fick detta igår av fina pappa, han har varit iväg med jobbet. Idag är jag hemma från skolan för mår inte så bra. Ikväll kommer iallafall Erik hit och sover här. 

bäst

 

spökkväll

Igår kväll hade vi en spökkväll för några sjuor där vi gjorde en spökrunda de skulle gå. Jag hade så himla kul hela kvällen, vi gjorde iordning oss i klassrummet och sedan smög vi ut till våra platser i skogen. Det blev riktigt bra!

tema

Sitter i skolan och har tema. Ska vara i skolan till klockan nio ikväll för vi ska ha en spökkväll för några sjuor!

mysmåndag

 

städa städa städa

Före och efter. Detta behövdes. Snart kommer min pojk och sover här. Ha en bra kväll!

fest

I lördags var jag som sagt på fest och det blev så himla bra, gud vad kul jag hade! Jag gick hem tillsammans med Erik, vi kokade lite pasta innan vi gick och la oss och somnade sedan på fem sekunder. 

lördag

Bild från i somras. Snart kommer Erik hit, vi ska ta det lite lugnt och bara vara. Ikväll ska vi på lokalfest och jag har lite för höga förväntningar. Hoppas er lördag blir bra!

en natt som denna

Några bilder jag tog lite snabbt innan jag blev upphämtad av Simon, Dennis och Hanna. Vi bestämde oss för att vi ville äta donken, dock inte i karlshamn. Vet inte hur, men vi bestämde oss för bromölla. När vi kommer till bromölla blir vi oroliga om de har donken där. Vi har redan fått stanna två gånger påväg dit för att jag och Hanna var så himla åksjuka. Vi behövde få mat så snabbt som möjligt så vi bestämde oss för att åka till kristianstad iställer där vi hittar. Det slutar i vilket fall med att vi äter på max i kristianstad. Vi satt där en stund innan vi bestämde oss för att åka hem till mig. En bra början på helgen.
Kan dock inte sova ikväll, tankarna vill ju aldrig ta slut. 
 

fredag

Kom hem för en timme sen, var på stan en runda efter skolan. Vid sex ska jag träffa Hanna, Simon och Dennis och kommer troligtvis vara med de resten av kvällen. En lugn och skön fredag helt enkelt. 

torsdag

Bild från en sommarkväll vid stugan. Ligger just nu i sängen och tar det lite lugnt. Ikväll kommer Erik hit och har myskväll och sedan sover han här. Helgens planer ser även bra ut än så länge.

mat

Slutade vid tolv så gick hem och åt lunch med mamma ↑ Vid tre ska vi kolla på lägenhet och vid fem ska vi ner till körskolan och gå på en sån liten utbildning där så att man kan börja övningsköra sen. 

fina du

promenad

Var ute med mamma och moltas på en promenad runt boön, fick bli en lugn runda då jag inte mått så bra den sista tiden. Hade en tid på läkarhuset efter promenaden och det visade sig att jag hade hörselgångsinflammation, aj.

gossip girl

 
 
 
 

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Slutade tolv idag, gick hem och åt en god lunch med mamma och nu ska jag bara vila en stund innan jag ska ut och gå en runda. Hej så länge!

new york och aruba

Drömmer mig bort.
 

9k4

Skolavslutningen i nian. Vilken jobbig dag det var, och vilken fin klass jag hade!

fin lördag

Vaknade upp hos Erik, vi åt frukost och sedan gick vi ut och gick en runda. Ikväll är vi några stycken som ska se insidious 2 på bio. Såg ettan igår hos Erik och var livrädd, så undrar hur detta kommer gå.

blunda ett slag det kommer funka ett tag men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks

 

höstigt

 Satan vilken tid det tar innan man förstår sig på alla koder för att ändra om på bloggen. Har lagt ner så många timmar men det blir aldrig som jag vill. 
Kom hem från skolan för en timme sen ungefär, ligger i sängen just nu men snart ska jag upp och dammsuga hela övervåningen åt min lilla mor. Ikväll blir det förmodligen hem till Erik och kanske sova där. 
 


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria