Smoothie

Allt går lite segt för mig just nu, har legat hemma i några dagar men tog mig ut på en promenad med mamma idag iallafall. Känns som om alla runt om mig är sjuka just nu så det är väl inte konstigt om jag med dragit på mig något! Bara det går över till nyår så jag kan fira in det nya året med världens bästa vänner och pojkvän!

Från julafton

Har inga bra bilder från julafton, ångrar mig något extrem att jag inte hade med mig systemkameran hela kvällen och tog massa bilder men jag tänkte inte på det. Hade iallafall en riktigt bra julafton, hoppas ni med hade det! Här är två bilder från hur jag såg ut på julafton, ni får leva med det sålänge. Ska bättra mig med bilder! 

23 December

 Nu ligger alla julklappar under granen! Vaknade upp på bästa sättet, bredvid Erik såklart! Han åkte hem efter några timmar och jag, mamma och pappa åkte för att handla och sedan fika hos farfar. Nu ligger jag helt död i soffan efter massa god julmat. Ikväll är det uppesittarkväll och vi har köpt bingolottor! 

Lördag

Ikväll har jag sett ut såhär. Vid sju gick jag och mötte upp Hanna, Clara och Johanna. Vi gick till brasseriet för att äta, efter några timmar gick vi hem till Johanna och pratade och lyssnade på musik, riktigt mysig kväll med världens bästa vänner! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. I morgon står städ och julgodis på schemat och sedan kommer Erik hit för att ta det lugnt och mysa! 
 

Släktkalas

Från igår när det var släktkalas för älskling!

Grattis till världens bästa

Idag fyller Erik år, gick upp och sjöng för honom med frukost och paket på sängen innan vi gick till skolan. Ikväll ska jag hem till honom och i morgon har jag sovmorgon!

Julgranen

Lite dåliga mobilbilder på vår lilla gran som är pyntad med allt möjligt!

Måndag

Måndag och idag går jag till halv fyra-fyra. Sedan ska jag till stan med Hanna!

Tredje advent

Helgen har varit upp och ner. Idag har iallafall varit en bra dag. Har bakat pepparkakor med Erik och bara tagit det lugnt. Nu är det bara att kämpa sig igenom sista veckan i skolan innan ett efterlängtat jullov, underbart!!

Deppdag

Ligger i soffan framför tvn och tror jag stannar här resten av dagen, en lördag för mig själv helt enkelt. Åker nog hem till Erik för en mysskväll i sängen med en film senare ikväll iallafall. I morgon ska jag träffa Hanna och Clara och mysa runt på stan.
Hoppas ni får en bra helg!

12 December

Händer inget kul just nu, vill bara ha lov. I dag ska jag plugga och städa, kul va? I morgon är det iallafall äntligen fredag!! Hoppas ni har det bra! 
 
 

10 December

Skulle baka med mamma i går men somnade med Erik vid sju och sov hela kvällen. Har inga roliga bilder att visa så det får bli en bild från just nu.

Julbord

Några bilder från i går när vi skulle äta julbord och hugga gran. Vi var på eriksberg i år och åt, riktigt bra julbord och jättemysigt! Ikväll ska jag baka lussebullar med mamma och i morgon ska jag baka pepparkakor hos Erik. Hoppas er vecka blir bra!

Så mysig

 

Räddade min fredag

I går kom Erik till mig för en myskväll och bäst som han är så hade han med sig en Ben & Jerrys, det räddade min fredag.. och min hals. Vaknade upp idag och mådde fortfarande dåligt. På eftermiddagen tog vi oss iallafall hem till Erik och där har jag spenderat min kväll. Nu ska jag försöka sova och hoppas på att vakna upp frisk i morgon då jag ska hugga julgran och äta julbord! 

Varm choklad

Tog mig en lång varm dusch och kände mig genast en aning bättre. Har gjort mig en kopp med varm choklad som jag nu ska njuta till. 

Hängig

Andra dagen jag ligger hemma och är sjuk, mår inte alls bra. Ikväll blir det en lugn kväll hemma! Nu ska jag sätta på en film och försöka sova. Ha en bra helg allihopa!

4 December

Såhär mysigt hade jag det igår, åt gott med familjen och Erik eftersom det var mammas födelsedag sedan kröp jag och Erik ner i sängen och kollade på julfilm! Idag har jag varit och vandrat med alla som går HT i nytorpet. 

Grattis till mamma

Idag fyller mamma år, så stort grattis till henne! Love you ♥
 

Första advent

Helgen har varit bra, i lördags badade vi tunna hemma hos Clara och stack sedan vidare till fest. Jag somnade hos Erik och spenderade nästan hela min söndag där. På kvällen åkte vi hem till mig och hade lite julmys och kollade på solsidan. 
 


Wilma Karlsson, 18 år!

Design laget av Julie Viktoria